Van Speijkstraat 43, 2518EV Den Haag Ma-zo vanaf 16:00 070 345 0843

Pastamet verse truffel

Met een heerlijke pasta met verse zwarte truffel geeft u uw smaakpapillen gegarandeerd een boost. De overweldigende smaak maakt truffel een geliefd ingrediënt in de keuken. Verwen uzelf daarom eens met pasta met verse zwarte truffel die voor u bereid wordt door de chefs van restaurant Amici in Den Haag.

Pasta met verse zwarte truffel is een ware smaaksensatie

Truffel is een delicatesse. Dit bijzondere ingrediënt maakt een pastagerecht helemaal af. Wat dacht u bijvoorbeeld van risotto met truffel, eekhoorntjesbrood en Parmezaanse kaas? Niet alleen de smaak is een genot voor uw smaakpapillen, ook de geur is er een waar u van geniet. Wilt u weten wat wij naast pasta met zwarte truffel nog meer voor u kunnen bereiden? Bekijk dan alvast onze uitgebreide menukaart en laat het watertanden beginnen!

Laat u verrassen door de unieke bereiding

De unieke bereidingswijze van pasta is een van onze specialiteiten. Zo kunnen we de verse pasta bij u aan tafel bereiden. We bereiden deze pasta in Parmezaanse kaas en maken het vervolgens af met verse zwarte truffel. Deze bereiding levert niet alleen een verrukkelijk gerecht op, het is ook een ware show aan uw tafel.

Neem contact op voor uw reservering

Benieuwd geworden naar onze pasta’s, pizza’s, vis- of vleesgerechten? Kom dan langs in ons Italiaans restaurant waar onze chefs voor u klaarstaan om uw lievelingsgerecht te bereiden. Om zeker te zijn van een tafel, valt het aan te raden om te reserveren. Plaats uw reservering online of geef deze telefonisch aan ons door via (070) 345 0 843.