Van Speijkstraat 43, 2518EV Den Haag Ma-zo vanaf 16:00 070 345 0843

AuthentiekItaliaans restaurant

Een waar authentiek Italiaans restaurant is restaurant Amici in Den Haag. Onze chefs schotelen u de heerlijkste Italiaanse gerechten voor, waarmee zij een stukje Italië naar uw tafel brengen. Wij kennen de Napolitaanse keuken als geen ander. Kies uw lievelingsgerecht en bijpassende wijn uit en laat u verrassen door de unieke smaken.

Authentiek Italiaans restaurant kent unieke bereidingswijze

Wat ons authentiek Italiaans restaurant uniek maakt, is onze bereidingswijze aan tafel. Deze bereidingswijze ziet u niet veel terug in andere restaurants. Uw pasta wordt aan tafel bereid in Parmezaanse kaas en afgemaakt met zwarte truffel. Deze kaas en bijzondere zwam proeft u goed terug in uw gerecht. Met deze bereidingswijze geniet u niet alleen van een verrukkelijk gerecht, maar ook van een leuke bereidingsshow! Deze show geeft een extra dimensie aan uw restaurantbezoek.

Bekijk alvast onze uitgebreide menukaart

Wilt u weten welke gerechten wij bereiden? Breng dan een bezoek aan ons authentiek Italiaans restaurant en waan uzelf in Italië. Om zeker te zijn van een tafel, is het raadzaam om uw reservering te plaatsen. Dat kan online of telefonisch door te bellen naar (070) 345 0 843. Wilt u vooraf aan uw bezoek al weten welke gerechten er op de kaart staan? Bekijk dan online alvast onze uitgebreide menukaart.