Verse ingrediënten
Unieke bereiding aan tafel
Een culinaire beleving

Aan tafel koken is een unieke bereidingswijze in Nederland. Niet veel restaurants bieden deze unieke ervaring aan hun klanten. Restaurant Amici in Den Haag biedt deze ervaring wel aan! Neem plaats in de comfortabele stoelen in de warme sfeer van ons restaurant. Laat u vervolgens verrassen door de unieke bereiding van onze chefs die bij u aan tafel koken.

Geniet van de show wanneer onze chefs bij u aan tafel koken

Een van onze specialiteiten is het aan tafel bereiden van overheerlijke verse pasta. De pasta wordt in Parmezaanse kaas bereid, waarna het gerecht wordt afgemaakt met zwarte truffel. Of bent u meer een visliefhebber? Ook deze bereiden wij bij u aan tafel. We bereiden de vis in zout, waarna deze wordt schoongemaakt bij u aan tafel. Door deze unieke bereidingswijze geniet u niet alleen van een heerlijk gerecht, maar ook van een show aan tafel. Want de bereidingswijze is een ware show die een extra sfeer geeft aan uw bezoek aan ons restaurant.

Voor welk gerecht kiest u?

Wat is uw lievelingsgerecht? Bekijk alvast onze menukaart en vind het gerecht waar u van gaat watertanden. Om zeker te zijn van een tafel in ons sfeervolle restaurant, is het aan te raden om vooraf te reserveren. Dit doet u eenvoudig online of door te bellen naar (070) 345 0 843. Wanneer mogen wij bij u aan tafel koken?

Anderen bekeken ook

Echt italiaans eten | Pasta met verse truffel | Authentiek italiaans restaurant